Jump to content
Security Warehouse Support Forum

Honeywell PIR Problem Walk Test


Recommended Posts

Hi, I have installed my first wireless le sucre PIR on my flex system. Everything went ok with pairing until next morning I get keypad message rf batlow. Result: I am on my 3rd battery in 3 days!!
So I have changed old PIR removed serial and paired new PIR with the panel and I can see the new serial No. in th RF intruder zone (signal strength is good menu 21).  

When I do a walk test I get no result from the RF zone. If I activate tamper the panel registers it. When I walk pass the sensor I get 2 long flashes then when I move after that I just get 2 short flashes. I thougth that wireless PIRs do not flash after warm up unless the alarm is set? The PIR does this wether or not the panel is in walk test mode. Could it be a Faulty RF unit (Honeywell A073-00-01)?
Does anybody have any ideas?
Many thanks in advance.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.